Les capacitats i diferències de la societat es posen a escena per als més petits de la casa

La companyia teatral La Petita Malumaluga  porta aquest cap de setmana a Olot una obra per al públic familiar que reflexiona sobre els gèneres, les capacitats i les diferències de les persones. S’anomena ‘My Baby Is a Queen’ i es podrà veure aquest diumenge en tres sessions diferents al Teatre Principal d’Olot.

Música i dansa per als més petits (Olot Cultura)

La relació dels nadons amb la diferència és el fil conductor de la proposta de La Petita Malumaluga que analitza i exposa la diversitat en la cultura i en la societat. Ho fa gràcies a la música i la dansa i convertint als més petits en els protagonistes de l’obra. Una de les codirectores de la companyia, Eva Vilamitjana, explica a Ràdio Olot com ho fan.

 

Per aquest motiu, un dels trets característics de l’espectacle és la proximitat entre el públic i l’escenari.  Des de la companyia asseguren que això fa que l’adult també gaudeixi de la proposta.

 

Aquest diumenge, el Teatre Principal d’Olot acollirà ‘My Baby Is a Queen’ amb tres sessions. La proposta està emmarcada en el tercer itinerari dels Drets Civils a Olot, dedicat, com el seu nom indica, a la dignitat de la diferència.

Respon