Les cases de turisme rural allargaran la temporada d'estiu fins a l'octubre

El sector ha rebut una allau de reserves en els últims dies. Els mesos de juliol i agost ja estan pràcticament plens, i aviat s’espera tenir ocupat tot el setembre. El turisme de proximitat i les mesures d’higiene i seguretat han afavorit la recuperació del sector.

Les cases rurals de la demarcació de Girona han allargat la temporada d’estiu a la tardor (Turisme Garrotxa)

El coronavirus ha fet replantejar les vacances de molts ciutadans que aquest cop han decidit passar els dies lliures en cases de turisme rural. Un fet que ha provocat un augment de la demanda en aquests negocis i l’allargament de la temporada d’estiu fins a la tardor. La gerent de l’Associació de Cases Rurals de Girona Costa Brava-Pirineu és Teresa Vilà.

 

Des de l’Associació de Cases Rurals de Girona Costa Brava-Pirineu creuen que això es deu a l’aposta pel turisme de proximitat. Tot i això , destaquen que encara mantenen un 28% de les reserves internacionals i que es premia aquells negocis que permeten llogar tot l’espai. Teresa Vilà també remarca la seguretat que ofereixen les cases de turisme rural en temps de pandèmia.

 

Tots els negocis han hagut de prendre les mesures de seguretat necessàries per reduir el risc de contagi per coronavirus. Des del sector remarquen que es un tema important perquè tant els hostes com els propietaris “estiguin tranquils”.

Respon