Les companyies bengalines i colombianes entren a escena a l'Ésdansa

Arriba el tercer dia de l’Ésdansa. Avui, els protagonistes seran els dansaires bengalins i els colombians. A banda, continuen els tallers per a nens i adults, i avui al Parlem de… hi haurà el director de Kukai Dantza, Jon Maya.

Jon Maia

Jon Maya serà al ‘Parlem de…’ (euskaletxeak.org)

Com cada dia i fins dissabte, continuen els tallers de dansa tradicional al campus Ésdansa’t pels més petits, però també pels adults. Avui també hi haurà l’espai Parlem de… que són unes xerrades que fan cada dia a partir de dos quarts de 7 també al campus. Cada dia s’aniran descobrint diferents temes relacionats amb la dansa d’arrel tradicional. Avui parlarà el director de Kukai Dantza, Jon Maya. Ho explica a Ràdio Olot el director de l’Ésdansa, Jordi Fosas.

I el plat més fort de cada dia, la nit Ésdansa. Avui els espectacles seran a càrrec de companyies de Bangladesh i Colòmbia. Els primers, barrejaran espiritualitat, misticisme i devoció en una nit de danses acompanyades d’instruments tradicionals com el banshi o l’ektara. I els colombians donaran a conèixer dues de les seves danses més reconegudes.

Com cada dia, els tallers i el Parlem de… es faran al campus Ésdansa’t i els espectacles al recinte principal.

Respon