Les companyies locals, protagonistes al Principal

El teatre local serà el gran protagonista aquest cap de setmana a Olot. Per una banda, avui divendres l’olotí Jordi Masegur oferirà  l’espectacle ‘The Moment’ un concert molt íntim on interpretarà temes de la seva carrera artística. El dissabte serà el torn de la Companyia Pic Pic que portarà al principal la seva obra ‘El Show Xou’ , on l’humor tindrà un paper protagonista.

El-Show-Xou-cartell

 

Aquest cap de setmana el teatre Principal d’Olot estarà ocupat per artistes olotins. Avui divendres, a les nou del vespre el jove cantant i actor Jordi Masegur, oferirà ‘The Moment’ un espectacle íntim el qual cantarà acompanyat d’Adrià Aguilera al piano a sobre l’escenari. El jove olotí  torna al Principal després del seu últim espectacle, el musical el ‘Petit Infinit’ que va tenir molt bona acollida, la que també espera tenir avui a Olot, interpretant cançons de Frank Sinatra o  Michel Buble.

El diumenge serà el torn de la companyia Pic Pic que portarà a l’escenari l’espectacle teatral ‘El Show Xou’. Després d’actuar amb gran èxit als Catòlics i al barri de Sant Miquel, arriben al teatre amb més de 400 entrades venudes. Una de les actrius i membres de la companyia, l’Anna Aumatell, ha explicat a Ràdio Olot que intentaran mantenir les obres d’humor a la companyia.

La companyia Pic Pic té una gira apunt a localitats com Montagut, Vic, Sant Pau de Seguries, Santa Pau entre altres. Si encara no teniu entrades de les dues obres, les podeu trobar a www.olotcultura .cat, al Teatre o Can Trincheria

Respon