Les diferències i similituds entre homes i dones es posaran de manifest aquest divendres a Olot

Ho faran dalt de l’escenari del Teatre Principal d’Olot amb l’obra ‘La Tendresa’. T de Teatre i Dagoll Dagom porten aquesta comèdia a la capital de la Garrotxa després de ser tot un èxit a Barcelona. 

Foto: Dagoll Dagom


Per molt que els homes i les dones tinguin diferències i, a vegades vulguin viure uns lluny dels altres, estan condemnats a entendre’s. Aquest és el missatge que el director Alfredo Sanzol vol donar amb l’obra La Tendresa. Ho explica una de les actrius de l’espectacle, la Marta Pérez, en declaracions a Ràdio Olot.

 

A més de Marta Pérez, també pujaran a l’escenari Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltran, Jordi Rico i Ferran Vilajosana. Tots ells interpretaran la història d’una reina que vol aïllar les seves filles dels homes i les porta a una illa deserta. La mala sort fa que en aquesta illa també hi hagi tres homes que no volen veure mai més cap dona. La coincidència destaparà aventures, embolics, enamoraments i confusions. Pérez explica que la capital de la Garrotxa li porta bons records.

 

A més, una de les tres protagonistes de La Tendresa envia aquest missatge al públic olotí.

 

La Tendresa es representarà divendres a les nou de la nit al Teatre Principal d’Olot. L’obra aterra a la Garrotxa després d’haver visitat ja deu teatres catalans i d’haver aconseguit bones crítiques en la seva estrena aquest gener a Barcelona.

Respon