Les entitats sobiranistes creuen que ha tornat la il·lusió a l'independentisme

Les entitats sobiranistes de la Garrotxa creuen que els esdeveniments del cap de setmana han recuperat l’estat d’ànim dels independentistes. Des de l’ANC i Òmnium celebren que el fil d’esperança que hi havia divendres s’hagi fet realitat però admeten que encara hi ha molta feina per fer.

2Núria Torres, Josep Ferrés i Mia Corominas al Cinc Minuts Mes

Després de veure’s a punt de la convocatòria d’eleccions, els esdeveniments del cap de setmana han tornat a posar en marxa el procés català quan semblava haver entrat en via morta. En declaracions a Ràdio Olot, la presidenta d’Òmnium Garrotxa Núria Torres ha admès que l’esperança s’havia perdut pràcticament del tot.

L’elecció del nou president de la Generalitat en quasi temps de descompte havia anat fent néixer el desencís entre els sectors independentistes. Tal i com ha admès el coordinador de l’ANC d’Olot, Josep Ferrés, ha tornat la il·lusió. Optimista sobre que els partidaris del procés superaran aquest sotrac actual també ho és Núria Torres que ha equiparat al que ha passat amb una malaltia on també caldrà cicatritzar les mesures.


Torres, Ferrés i Corominas al ‘5 Minuts Més’


Respon