Les Festes del Tura d'Olot 2019, nominades als Premis ARC

La programació musical de les Festes del Tura 2019 opta a ser la millor de les festes majors de Catalunya. La celebració olotina ha estat nominada pels Premis ARC, uns guardons que organitza la Indústria Musical del Directe. La capital de la Garrotxa competirà amb les Santes de Mataró, les Barraques de Sitges o la festa dels Blancs i Blaus de Granollers.


Aquest dimecres a la tarda s’han fet públic els nominats als Premis ARC 2019 que entrega la Indústria Musical del Directe. Entre ells hi ha les Festes del Tura d’Olot en la categoria de millor programació de festa major. Es tracta d’un guardó que la capital de la Garrotxa ja va guanyar l’any 2012, coincidint amb el primer any dels premis. Aquest 2019 és el segon any consecutiu que la ciutat d’Olot està nominada en aquesta categoria. L’any passat les Festes del Tura també van formar part dels finalistes. Finalment, el guardó se’l va emportar el Festival BAM de la Mercè de Barcelona.

L’entrega de premis d’aquest 2019 serà el 2 de desembre. Aquest dia la ciutat d’Olot coneixerà si la programació musical de la seva festa major torna a ser la millor de Catalunya després de set anys.

Respon