Les festes majors de la Vall d’en Bas 2020 seran de petit format

Ho ha comunicat l’Ajuntament després que les comissions dels diferents pobles hagin valorat la situació. A causa de la pandèmia no hi haurà actes multitudinaris, les activitats estaran enfocades, sobretot, als veïns del poble i no es farà difusió de les celebracions. 

L’Espinada de Joanetes en una imatge d’arxiu (Comissió de Festes de Joanetes)


Seran les diferents comissions de festes qui acabarà decidint les activitats que es fan, però ja s’ha marcat un mínim comú denominador per a les set celebracions de la Vall d’en Bas: els actes seran de petit format, pensats, sobretot, per als veïns del poble i l’ajuntament no farà promoció de les festes majors. La regidora de participació del municipi és Helena Roca.

 

Aquestes premisses s’han decidit entre les comissions dels pobles que s’han reunit en diferents ocasions des de l’inici de la pandèmia. Amb els requisits adoptats, no hi haurà els concerts multitudinaris que podien acollir centenars i milers de persones a nuclis com el Mallol, Joanetes o Sant Privat.

 

Perillen algunes festes

Actes tant populars com la gimcana dels Hostalets també s’han anul·lat. A Puigpardines, per exemple, directament es preveu no celebrar la festa.

 

A partir d’ara, les comissions de cada poble seran les responsables de presentar el programa adaptat per a cada festa, eliminant els actes multitudinaris. La situació també farà que l’ajuntament no instal·li el punt lila que tenia previst per aquest any. Asseguren, però, que treballen per posar-lo l’any que ve i mantenir així la tasca de sensibilització contra el sexisme que es va engegar l’any passat.

One Response to “Les festes majors de la Vall d’en Bas 2020 seran de petit format”

  1. Maria pages masias

    M’intersa comprar entrades per dVersiones a partir d’ aquesta tarda, ja que avui mati shan venut per els veïns del poble. Com ho he de fer?? Gràcies

    Respon

Respon