Les inscripcions de la Terra de Remences s'esgoten en poc més de tres hores

La històrica marxa cicloturista del Club Ciclista Bas tornarà a reunir 3.000 amants de la bicicleta el 8 de maig. N’arribaran d’arreu de l’estat.

Terra de Remences

Imatge: terraderemences.com

Les inscripcions per a la Terra de Remences s’han posat a la venda aquest dilluns a les dotze del migdia i en poc més de tres hores ja s’havien esgotat. La fal·lera per aquesta marxa cicloturista que surt de Sant Esteve d’en Bas es manté intacta, any rere any. La majoria d’inscrits són de Barcelona, Girona i Olot, però hi haurà corredors d’arreu de l’estat, com ara de Madrid, el País Valencià o les Illes Balears. Fins i tot, s’hi ha apuntat una persona d’Eindhoven (Holanda) i més d’una de França.

La Terra de Remences arribarà el proper 8 de maig a la seva dinovena edició, i ho farà amb els mateixos recorreguts que l’any passat, que, entre altres llocs, portaran els ciclistes a les parets garrotxines del Coll de Bracons. La ruta llarga tindrà 175 quilòmetres i la curta, 95.

L’organització de la Terra de Remences limita el nombre d’inscripcions a 3.000 per preservar la qualitat i la seguretat de la marxa. Com que cada any les places s’omplien de seguida, en aquesta edició el Club Ciclista Bas ha decidit crear el carnet ‘Amic de Remences’. D’aquesta manera, ha ofert la possibilitat de reservar les inscripcions amb antelació a fins a 1.500 corredors que ja haguessin estat a alguna Terra de Remences anterior. El carnet el van adquirir 700 i els 2.300 restants es van esperar a ahir al migdia. Qui hagi fet tard, encara tindrà una última esperança d’entrar-hi, perquè hi ha una llista d’espera.

Respon