Les instal·lacions esportives municipals d’Olot ja accepten públic

Des de l’Institut Municipal d’Esports, demanen la complicitat de clubs, esportistes i famílies per fer complir el protocol. Cada entitat s’ha d’encarregar de fer el registre d’assistents al seu partit. Hi ha limitacions d’aforament i, en el cas de les competicions que es juguin a pistes amb graderies petites, es demana que només un familiar acompanyi l’esportista.

Ara s’hauran de garantir les distàncies de seguretat a la graderia (Ràdio Olot)

D’acord amb el pla sectorial d’esports de la Generalitat, les competicions esportives que es disputen a Catalunya poden ser amb públic, però la decisió final d’obrir o no estadis o pavellons depèn directament de clubs o ajuntaments. En el cas de les instal·lacions municipals d’Olot, l’Institut Municipal d’Esports ha optat per obrir les graderies, tal com explica el seu responsable, Miquel Roca.


Els treballadors d’Esports no donen l’abast i han demanat ajuda als clubs per poder obrir les graderies al públic. Cada entitat esportiva s’ha d’encarregar de fer el registre d’assistents al seu partit.


Les limitacions d’aforament

El cap de setmana passat va ser el primer amb espectadors a les graderies dels pavellons d’Olot i als camps de futbol del Morrot, on es disputaven partits de lliga o amistosos d’esport de base. Aquest que ve, als pavellons ja hi jugaran els primers equips sèniors del Vòlei Olot femení i l’Hoquei Olot masculí, conjunts que poden arrossegar més públic. Amb les limitacions d’aforament, al pavelló d’hoquei, hi podran cabre 280 persones (140 a cada graderia), mentre que a la pista de vòlei només n’hi podrà haver 17. En aquest cas, es podria augmentar l’aforament obrint les cortines que separen les pistes. De totes maneres, Miquel Roca fa aquesta petició a les famílies que acompanyen els esportistes.


L’aforament també és molt limitat als camps del Morrot. Com que no hi ha graderies, darrere la tanca d’un camp de futbol 7, només hi caben 25 persones (50 si el camp és de futbol 11). Per això, Miquel Roca demana consciència i responsabilitat a la gent per poder continuar jugant partits amb públic amb una relativa normalitat.

Respon