Les lligues de la Federació Catalana de Futbol començaran a l'octubre

La junta directiva de la FCF ha aprovat les dates del començament de les competicions de la temporada que ve. Les primeres s’estrenaran el 3 i 4 d’octubre.

Imatge: FCF

Si el coronavirus ho permet, les primeres competicions de la Federació Catalana de Futbol començaran el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre. Seran la Primera, Segona i Tercera Catalanes de futbol masculí i la Preferent i Primera Divisió de futbol femení. La Quarta Catalana s’hi posarà una setmana més tard, el 10 i 11 d’octubre, juntament amb les lligues de Divisió d’Honor i Preferent de futbol base. Pel que fa a la Primera Divisió del futbol formatiu, tant masculí com femení, començarà el 17 i 18 d’octubre, mentre que el 24 i 25 serà el torn de tota la resta de competicions.

La FCF ha marcat com a dates de descans el Nadal (els caps de setmana del 27 de desembre i el 3 de gener) i la Setmana Santa (4 d’abril). En canvi, a diferència d’altres anys, s’han habilitat la Puríssima (6 de desembre) i el Carnestoltes (14 de febrer). El calendari, que arrencarà més tard del que solia ser habitual per culpa del coronavirus, s’ha de compactar i, en funció de la situació sanitària, podria patir alteracions durant la temporada.

Respon