Les Planes d'Hostoles preveu noves inversions a la sala polivalent

Les Planes d’Hostoles segueix posant al dia la sala polivalent del poble. Aquest equipament que es va inaugurar fa 10 anys i s’ha anat transformant a mesura que l’Ajuntament ha pogut fer-hi inversions. L’objectiu és que sigui el més polivalent possible. Després d’arreglar la cambra fosca, ara s’espera poder canviar el terra i fer uns lavabos exclusius per als artistes. 

La sala polivalent de les Planes es va inaugurar el 2009 (Pau Masó)


El 2009 les Planes d’Hostoles inaugurava la seva Sala Polivalent. Un espai que va néixer en plena crisi i amb les dificultats econòmiques d’acabar un projecte que es va orientar al revés de com s’havia planejat. L’empresa constructora va fer fallida i es va acabar com es va poder. Ara, de mica en mica, l’Ajuntament ha pogut seguir equipant la sala per augmentar els usos. Gràcies a això, l’alcalde de les Planes, Eduard Llorà, diu que han pogut portar tot tipus de companyies i espectacles.

 

Actualment s’hi fa de tot: ball, concerts, teatre, àpats populars, activitats esportives o tallers. L’última millora va ser la cambra fosca i les fixacions per als focus de l’escenari. Ara, hi ha intenció d’arreglar el terra i habilitar un lavabo exclusiu per als artistes.

 

Llorà també diu que faltaria un nou quadre de llums o millores als vestidors. Un dels pròxims espectacles que acollirà la Sala Polivalent serà “Immortal” de Bruno Oro el 23 de febrer.

 

Respon