Les Planes d’Hostoles celebra la festa de Santa Espina amb concerts adaptats a la covid-19

Un dels plats forts serà el Pot Petit que actuarà dissabte amb més de 700 entrades venudes. També hi haurà concert de festa major amb la Selvatana i cantada d’havaneres amb els Pescadors de l’Escala. Tot plegat amb controls i mesures anticovid que faran viure la festa d’una manera excepcional.

El Pot Petit serà el plat fort de la festa de les Planes (El Pot Petit)


Les Planes d’Hostoles serà aquest cap de setmana un exemple més que la tradició també pot seguir viva, tot i la pandèmia. La tradicional festa de Santa Espina de la localitat ja va començar aquest dijous i s’allargarà fins al diumenge. Omplirà d’actes el poble garrotxí que s’ha preparat amb tota mena de mesures per evitar contagis. El regidor de Cultura del municipi, Joan Soler, explica com es faran els concerts.

 

Entre les actuacions que tindran lloc aquest cap de setmana, hi destaca el Pot Petit. Serà un dels concerts més multitudinaris que ha viscut la Garrotxa aquest any. Serà dissabte i hi haurà més de 700 persones assegudes. Diumenge també actuaran l’Orquestra Selvatana i els Pescadors de l’Escala. Soler diu que el programa de festa és un homenatge a les famílies que es van quedar confinades a casa. Per això han portat grups per a totes les edats. El regidor de cultura de les Planes també afirma que han volgut donar suport a la cultura.

 

A part dels concerts, la Festa de la Santa Espina també tindrà un concurs de pesca infantil, missa solemne, ball dels gegants, sardanes i repic de campanes.

Respon