Les Planes d’Hostoles vol protegir-se de l’especulació immobiliària amb el Pla Urbanístic

El consistori ja ha engegat els tràmits per redactar un document fins ara inexistent al municipi. Des de l’equip de govern diuen que a través del POUM volen definir “el futur” del poble i caminar cap a un model que limiti la superfície urbanística. 

L’ajuntament de les Planes d’Hostoles (Ràdio Olot)


Les Planes d’Hostoles no vol créixer. Aquest és el principal missatge que l’alcalde Eduard Llorà creu que cal deixar clar amb la redacció del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. El poble és un dels pocs municipis garrotxins que no té POUM i l’equip de govern espera enllestir-lo aquest mandat. Llorà diu al programa ‘Quilòmetre 21’ de Ràdio Olot que caldrà limitar la superfície urbanística i evitar especulacions immobiliàries.

 

L’Ajuntament ja ha adjudicat els treballs de redacció del nou pla i ara espera convocar els veïns en taules de debat per definir-lo. Segons Llorà, creu que la tramitació serà “senzilla” tenint en compte la voluntat de no créixer urbanísticament.

 

L’equip de govern aposta per zones residencials com la del Jonquer i creu que caldria més espai industrial. La redacció del Pla d’Ordenació Urbanística costarà 150.000 euros i preveu estar enllestida cap al 2023.

 

Recupera el ‘Quilòmetre 21’ de les Planes d’Hostoles

 

Respon