Les Planes es vesteix de gala i decideix potenciar la seva oferta cultural

Per això, aquest abril començarà al Pavelló Polivalent un cicle de teatre amateur i professional. Toni Albà i Fermí Fernandes enceten la primera de les propostes que el consistori vol anar programant a partir d’ara al llarg de l’any.

Histeria Sagrada 

Les Planes vol treure més suc al seu pavelló polivalent i per això volen començar a treballar amb una programació cultural estable al llarg de l’any amb diferents propostes per a tots els públics. Això, que era una promesa electoral, es tradueix ara amb el primer Cicle de Teatre Amateur i Professional que es farà tots els dissabtes d’abril. El regidor de cultura, Joan Soler, ha explicat que això serà possible gràcies a reformes d’adequació a l’escenari del pavelló.

El cicle portarà tots els dissabtes teatre a aquest espai de Les Planes. Els primers a estrenar el cicle seran els ‘Histèria sagrada’, l’obra de Toni Albà i Fermí Fernandes. Els seguiran diferents obres amb Denominació d’Origen garrotxí, tal i com recorda Joan Soler.

Hi haurà un abonament per assistir a les obres garrotxines del cicle que farà que totes valguin 20€. Per al primer espectacle de Toni Albà i Fermí Fernandes, l’Histèria Sagrada, les entrades ja es poden adquirir al mateix Ajuntament de Les Planes d’Hostoles.

Respon