Les Planes estrena nova programació cultural estable

Les Planes d’Hostoles obre una nova proposta cultural. Aquest divendres un concert de musica clàssica anomenat ‘Carta de Clàssics’ iniciarà tota una nova temporada de concerts de tot tipus d’estils musicals pel municipi. Divendres, Monsterrat Cristau, actuarà juntament amb Deliktessen Trio.

planes8

L’ajuntament de les Planes d’Hostoles s’ha proposat ampliar l’oferta cultural que hi ha al poble i per això estrenen una nova temporada de concerts per a tot el municipi. La proposta cultural i musical d’enguany estarà basada amb activitats per a tot tipus de públic i aniran des de exposicions, música, teatre i fins a concerts a la fresca. És el cas d’aquest divendres amb el concert a l’aire lliure que tindrà lloc a la Plaça Nova. La cantant Montserrat Cristau actuarà juntament amb ‘Deliktessen Trio’ per fer gaudir de valent al públic assistent. Al concert es tocaran diferents àmbits musicals.

El concert començarà aquest divendres a les vuit del vespre a la Plaça Nova de les Planes d’Hostoles. La pròxima festivitat el municipi serà de cara a finals de setembre hi haurà la Festa de la Santa Espina.

Respon