Les Planes recupera diumenge les trobades geganteres

Gegants i gegantesses seran els protagonistes aquest diumenge a Les Planes d’Hostoles. Colles d’arreu de la comarca s’aproparan a Les Planes per conduir pels carrers la que serà la dotzena cercavila gegantera de la zona.

 Gegants de Les Planes (radiolesplanes.com)

Els Gegants de Les Planes (radiolesplanes.com) 

Les Planes vol recuperar les trobades geganteres amb més força després d’un temps essent més informals. Ara s’ha volgut tornar a unir els pobles amb la idea de tornar a emprendre la trobada gegantera. I és que segons ha explicat el cap de la colla, Joan Pujol, des del 2007 la trobada havia perdut força.

La trobada gegantera es farà possible amb la col·laboració dels Almogàvers d’Olot, la colla d’Amer, de Sant Esteve d’en Bas, de Sant Joan les Abadesses, la Sellera i els Xot’s del Mallol. Tots plegats faran que els carrers de les Planes d’Hostoles s’emplenin de música i ball. La trobada s’iniciarà amb un esmorzar per a totes les colles participants a la Plaça Nova. Al voltant de les 11 es donarà inici a la cercavila per els carrers del poble, i finalitzarà amb una ballada conjunta a la mateixa plaça.

Els organitzadors de la trobada gegantera de Les Planes esperen que amb aquesta dotzena edició arreli aquest municipi.

Respon