Les Planes vol tirar endavant la reforma de la rambla Dolors Moreno com a molt tard el 2021

L’alcalde creu que, amb el projecte executiu en marxa, els treballs podrien començar abans de la meitat del mandat. L’Ajuntament, però, ha sol·licitat una ajuda a la Generalitat i dependrà de la subvenció que arribi per complir terminis. 

Rambla Dolors Moreno de les Planes (Google Maps)


Es tracta d’un dels projectes de mandat d’Eduard Llorà. L’alcalde diu al programa KM 21 de Ràdio Olot que el projecte executiu de l’obra ja està en marxa i que el calendari dependrà de quina quantitat i en quin moment de l’any arribarà l’ajuda que s’ha demanat al Pla d’Obres i Serveis de la Generalitat.

 

La rambla Dolors Moreno és la via més emblemàtica de les Planes d’Hostoles. Uneix la plaça Nova amb l’avinguda de Narcís Arnau (la C-63). És una de les principals artèries viàries per accedir al nucli antic. Durant l’any passat es va fer un procés participatiu amb diferents trobades i fins i tot un qüestionari que van respondre els veïns. Ara ja s’està redactant el projecte executiu que recull el feedback del procés ciutadà. Segons Llorà, la reforma podria costa 250.000 euros.

 

El mes passat les Planes va aprovar el pressupost municipal. En ell no hi ha cap partida específica per a la rambla, però l’Ajuntament es guarda una bossa de diners per desbloquejar, un cop es conegui l’import que aporti la Generalitat amb el Pla d’Obres i Serveis.

Respon