Apareix un esvoranc a la principal via d'accés a Besalú

Ja han començat els treballs per reparar el forat que haurien provocat les pluges a un dels principals carrers de Besalú. Les obres han obligat a reordenar el trànsit. Es tracta de l’avinguda Lluís Companys, la principal via del municipi, i la circulació s’ha redirigit mentre durin les obres. L’esvoranc ha deixat al descobert alguns tubs i té més d’un metre de diàmetre i profunditat.

Foto: Radars Garrotxa 


El forat es va produir fa uns dies amb les pluges que han caigut l’última setmana a la Garrotxa. En concret, els fets van passar a l’avinguda Lluís Companys, la via més transitada del poble de Besalú. L’asfalt va cedir i es va generar un forat de més d’un metres de diàmetres i profunditat.

Aquest dilluns han començat els treballs per reparar l’esvoranc. S’ha tallat el trànsit en els dos sentits de la calçada. Mentre durin les obres, no es pot circular entre els carrers Pompeu Fabra i el Pont de la carretera de Figueres i afecta l’accés al carrer Major.

D’altra banda, per accedir als barris del Grup del Mont, Racolta, Les Forques, les Arrals, Pont Vell i Devesa cal passar per l’entrada Besalú Est de l’A-26 i la C-66z. Per a la resta de barris i des d’Argelaguer s’ha d’agafar l’accés Besalú Oest de l’A-26. La previsió inicial és que els treballs s’allarguin unes dues setmanes. El cost de l’obra és de 36.000 euros.

Respon