Les Preses arregla els desperfectes que un llamp va ocasionar a la piscina municipal

S’ha hagut de canviar mig teulat dels vestidors i el bar, i, en total, la factura puja a 60.000 euros. La piscina va obrir amb normalitat divendres passat i aquesta setmana s’han acabat de fer els últims retocs a les instal·lacions.

L’abans i el després (Aj. Les Preses)

 


L’1 de juny un llamp va caure a la piscina municipal de les Preses. Va destrossar la meitat d’un vestidor, un habitacle on hi havia un lavabo i un magatzem de material i una part petita del bar. El cost de reparar tots aquests desperfectes ha acabat superant els 60.000 euros. L’alcalde de les Preses és Pere Vila.


Quan va passar l’incident faltaven 18 dies perquè la piscina de les Preses obrís les seves portes per estrenar la temporada d’estiu. L’alcalde explica que han estat dies molt intensos i celebra que la piscina pogués obrir divendres passat, tal com estava previst.


Aquesta setmana encara s’han fet alguns retocs a les zones afectades, però no han impedit que la piscina pogués continuar oberta amb normalitat i amb tots els seus serveis. Les Preses ha aprofitat les obres per reestructurar també el circuit de circulació de persones a l’interior de l’equipament. Com a mesura de prevenció del coronavirus, l’entrada i la sortida de la piscina municipal ara es fa per punts diferents per evitar aglomeracions a la zona del bar.

Respon