Les Preses celebra una festa major “de Gala”

Una trentena d’actes i un cartell musical de luxe fan que la celebració presenca sigui un reclam a tota la comarca. Entre els concerts més destacats hi ha el d’Els Catarres que actuaran aquesta nit. Durant el dia, els protagonistes seran les figures de la faràndula que sortiran gairebé cada dia. També tindrà lloc la inauguració de les noves instal·lacions esportives del municipi. 

Els Catarres actuaran aquest dijous a la nit


Enric Plana, exalcalde del municipi i autor del llibre “Les Preses i la seva gent” serà l’encarregat de fer el pregó d’enguany i donar el tret de sortida a una Gala de les Preses que recull més actes que mai. La festa major del poble se celebra des d’avui i fins al diumenge. Des de l’organització remarquen que l’edició d’enguany compta amb més actes del que és habitual i que això fa que fins i tot alguns puguin encavalcar-se. El president de la Comissió de Festes és Jordi Nogué.

 

Durant els quatre dies de la festa hi haurà cercavila dels gegants, la granota i els calabotins amb el tradicional ball de les cintes divendres a la tarda. També es comptarà amb un campionat de botifarra, teatre, una gimcana, cantada d’havaneres o ball per a la gent gran. Durant la festa, s’inaugurarà el nou camp de gespa artificial: serà diumenge a la tarda. A la programació, no hi falten els concerts: tres nits de festa amb l’actuació d’Els Catarres.

 

Els Catarres actuaran aquesta nit a partir de dos quarts de dotze. Seguidament hi haurà discjòquei. La resta de nits també es podrà gaudir del Ball de l’Hora i Picu, en un dels carrers del poble o l’orquestra Maravella. Els concerts tindran lloc a l’embalat, on es calcula que cada nit hi poden passar més de 2.000 persones.

Respon