Les Preses s’engalana per viure la seva festa major

Des d’avui i fins dilluns el municipi bategarà amb desenes d’actes al carrer. Gertrudis i Orquestra Maribel seran els grups convidats de la nit de dissabte. Enguany, i per primera vegada, hi haurà Punt Lila per sensibilitzar i atendre el públic sobre qüestions de gènere.

Aquest cap de setmana el poble viurà la seva festa (cedida)


Des de fa anys, la festa major de les Preses està marcada al calendari garrotxí. Coneguda per portar grups reconeguts i per organitzar desenes d’actes populars, és una de les cites més multitudinàries de la comarca. Fins a 2.000 persones poden reunir-se la nit de dissabte al poble garrotxí. Enguany la gran novetat és el Punt Lila que s’instal·larà a la zona de l’embalat. El regidor de Festes, Albert Danés, en dona més detalls a Ràdio Olot.

 

El Punt Lila funcionarà la nit de dissabte, quan s’espera que hi hagi més afluència de públic. Aquest any, actuaran Gertrudis i Orquestra Maribel. Són només dos de la multitud d’actes que s’organitzen durant els cinc dies de festa.

 

Durant la nit de dissabte hi haurà busos gratuïts des d’Olot. Entre els actes també hi destaquen els balls de la faràndula del poble, el concert de festa major, els focs artificials o el ball de l’”hora i picu”. La festa comença avui amb una xerrada sobre el Punt Lila i acabarà dilluns amb jocs per als més petits.

 

Respon