Les rebaixes també són en línia al comerç d’Olot

L’Associació de Comerciants ha activat la venda online durant aquest mes de febrer. A través del web olot.shop una vintena de negocis llancen ofertes de productes que es poden comprar en línia. Per l’associació és una eina complementària a la venda física i que ha de servir per fer front a qualsevol restricció. 

La pàgina d’inici del portal olot.shop


Davant la situació d’incertesa i les últimes restriccions que ha viscut el sector del comerç, l’Associació de Comerciants d’Olot va decidir durant el Black Friday posar en marxa una plataforma on les botigues poguessin vendre en línia. L’experiència va funcionar bé al novembre i ara, en època de rebaixes, el web s’ha tornat a activar. El president de l’ACO, Jordi Rovira, diu que la primera experiència va ser bona i que ara, tot i tenir menys oferta, creuen que val la pena tornar a posar la plataforma en joc.

 

A través del web olot.shop es pot accedir a diferents ofertes d’una vintena de negocis de tota mena. El portal estarà actiu fins al 28 de febrer. Durant el cap de setmana hi ha ofertes “flaix” que caduquen en poques hores. La compra es fa en línia i el producte es pot recollir a la botiga o s’envia gratuïtament a casa.

 

Per l’Associació de Comerciants, l’olot.shop és una eina que ha arribat per quedar-se i que es preveu activar, com a mínim, quatre cops l’any. Es tracta d’una via d’escapatòria per a qualsevol restricció que pugui arribar. A l’espera de l’evolució de la situació pandèmica, l’ACO té intenció de celebrar la botiga al carrer el pròxim 6 de març.

Respon