Les retransmissions de l'Olot a Ràdio Olot tornen set mesos després

Aquest diumenge, l’equip d’esports de l’emissora oferirà en directe el Cornellà-Olot, el primer partit de la nova Segona B. Serà a partir de les 11 del matí, una hora abans que comenci a rodar la pilota al Nou Municipal de Cornellà.


Del 8 de març al 18 d’octubre. Set mesos i deu dies després, el futbol torna a l’antena de Ràdio Olot. Si el coronavirus ho permet, la temporada de Segona B arrencarà aquest cap de setmana i el micròfon de Ràdio Olot serà al Nou Municipal de Cornellà. Diumenge, a les 11 del matí, l’equip d’esports d’aquesta casa oferirà en directe la retransmissió del primer partit de lliga que jugarà la Unió Esportiva Olot a la nova Segona B.

Escoltem el director de Ràdio Olot, Joel Tallant, i el cap d’esports i narrador de l’Olot, David Planella.

 


L’equip d’esports de Ràdio Olot està format per David Planella, Pau Masó, David Bosch i Jordi Barranco i compta amb la col·laboració com a comentaristes de Joel Sebastian i Pere Ribes. L’estructura de les retransmissions es mantindrà igual que la temporada passada, amb una hora de prèvia, la narració del partit i el post amb les reaccions dels protagonistes.

La novena temporada en antena

Aquesta serà ja la novena temporada consecutiva de ‘L’Olot, a Ràdio Olot’, un espai estrenat el 2012. Causalment, les retransmissions al 98.1 van arrencar també un mes d’octubre al Nou Municipal de Cornellà, l’escenari on diumenge començarà la temporada més excepcional que es recorda a Segona B.

Respon