Les Veus d'Altura 2016 creixen. T'estem esperant!

Ràdio Olot ja ha obert el termini per inscriure’s a les Veus d’Altura 2016, el concurs de talents de les properes Festes del Tura. Si en les edicions anteriors només buscàvem cantants, enguany hem fet un pas més: hem obert el concurs a d’altres disciplines. Si cantes, fas monòlegs, expliques acudits, fas màgia, toques algun instrument o simplement despuntes en alguna faceta, les Veus d’Altura és el teu espectacle. I, un any més, no et perdis la Tura Party amb els Dj Albert Francino del programa Clubbing i Joan Soler de l’Àrea Reservada que faran trontollar el Firal amb la millor selecció d’èxits de l’estiu.

A banda d’obrir l’espectacle a tot tipus de talents, aquest any volem escalfar motors des de les setmanes prèvies al show. Per això, tots els participants que s’hagin inscrit a veusdaltura@radiolot.cat hauran de passar prèviament pels estudis de l’emissora a mostrar el que saben fer. Els entrevistarem i ens interpretaran en directe una cançó a l’estudi. L’actuació es gravarà en video i es penjarà a les nostres Xarxes Socials perquè aneu coneixent els finalistes que el 7 de setembre pujaran a l’escenari de Les Veus d’AlTura. El primer en estrenar aquesta edició serà el guanyador del concurs de l’any passat, en Pol Farrés. El recordeu? Ens va interpretar una versió molt particular a piano i a capella del Bailando d’Enrique Iglesias.

IMG_2821

El guanyador de les Veus d’AlTura de l’any passat, Pol Ferrés.

Com en les anteriors edicions, tota persona que canti comptarà amb el suport d’una banda que tocarà en directe la cançó que prèviament s’haurà escollit, segons el repertori que ja podeu consultar a continuació. En aquesta ocasió ens acompanyarà a l’escenari la Karaokes Band. Un jurat especialitzat valorarà l’actuació de tots els concursants segons els criteris recollits a les bases que també pots consultar a continuació. Les Veus d’AlTura t’esperen a tu. Vine, participa, gaudeix, sigues l’estrella de les Festes i guanya un munt de premis. Tenim diversos premis en funció de cada categoria. No t’ho perdis. Et busquem a tu! Veus d’AlTura 2016.

karaokes band

Karaokes Band

El Repertori:

 

 

KOB Repertori 2016

 

Les Bases             

Ràdio Olot organitza, per quarta vegada consecutiva, el concurs Veus d’Altura per aquestes Festes del Tura 2016. En aquesta ocasió, el format varia lleugerament i podran participar no només cantants sinó també artistes d’altres disciplines. Es tracta de mostrar les habilitats i talent sobre un escenari. Els participants comptaran amb una banda de músics en directe que els donaran suport a l’hora de fer l’actuació.

El Concurs tindrà lloc el dimecres 7 de setembre a les 12 de la nit a l’escenari del Firal d’Olot, però es farà una fase de preselecció prèvia a Ràdio Olot durant l’estiu. Aquesta fase de preselecció s’emetrà per l’emissora a partir del 29 d’agost, just una setmana abans de les Festes del Tura.

BASES DEL CONCURS.  

1.Els participants han de tenir com a mínim 16 anys. En cas de ser menors, cal l’autorització paterna.

2.Els intèrprets poden ser un solista, un duet o un grup (no superior a 7 persones)

3.Hi haurà un primer, segon i tercer premi. Si el guanyador és un grup se l’hauran de repartir.

4.Cal fer la inscripció a l’adreça veusdaltura@radiolot.cat. No es podrà repetir un tema musical o interpretació i s’adjudicaran per estricte ordre d’inscripció.

5.En la inscripció, cal que hi figuri el nom complert, el DNI, la població, un telèfon de contacte i especificar el tipus d’actuació que es farà (cançó, instrument, monòleg…).

6.Si es dóna el cas que la persona ja inscrita no pogués assistir a l’acte ho ha de comunicar a la organització del concurs amb suficient antelació. 7.

7.La organització del concurs es posarà en contacte amb cada participant per la fase de preselecció.

8.Els concursants hauran d’estar presents al Firal d’Olot, el 7 de setembre, dia del concurs, com a mínim, una hora abans de l’inici de l’espectacle.

9.El concurs es gravarà per àudio i vídeo i serà emès per l’emissora. Cal que el concursant tingui en compte que amb la seva participació en l’espectacle es dóna per assabentat d’aquesta circumstància i, per tant, autoritza a fer-ne la seva difusió, els drets de la qual són exclusivament de Ràdio Olot.

10.El jurat estarà format per professionals de Ràdio Olot i del món de l’espectacle que valoraran l’actuació, el carisma, la simpatia d’alt de l’escenari i la reacció que la seva interpretació generi entre el públic.

Respon