Les visites a ‘radiolot.cat' han pujat un 278% en un any

En un any han pujat un 278% el nombre de visitants al web radiolot.cat. En el primer mes d’estrena del nou web, la pàgina ha batut els rècords històrics d’usuaris. Els successos són les notícies més vistes d’aquest febrer juntament amb el carnaval d’Olot.

web_nova

L’estrena del nou web “radiolot.cat” ha anat acompanyat d’un rècord absolut d’usuaris únics el mes de febrer. Han crescut un 15% respecte el mes de gener però si tirem la mirada enrere el creixement és exponencial. D’un any per l’altre, el nombre de visitants de radiolot.cat ha pujat un 278%. És a dir, que s’ha quasi triplicat el nombre d’usuaris únics mensuals. Els rècords també es registren en el nombre de sessions i pàgines vistes que no han parat de pujar.

La secció que millor funciona és la dels podcasts. D’aquesta manera, es consolida el consum de la ràdio a la carta i Ràdio Olot arriba a més gent a través d’aquestes noves plataformes que complementen l’oferta per l’FM.

La notícia més vista d’aquest mes de febrer ha estat el cotxe que va bolcar al Passeig de Barcelona la setmana passada, seguit de les religioses de Sant Josep a la llista Falciani, un premi de loteria repartit a Olot, el carnestoltes de la ciutat i un conductor que anava de manera temerària i drogat per la C-66 a l’alçada de Sant Ferriol.

Respon