L’Esbart Marboleny estrena dissabte un nou espectacle

Es diu ‘Mira!’ i posa l’ull al passat amb danses d’arrel tradicional de Catalunya i la Garrotxa. L’Hospici d’Olot acollirà aquesta actuació on participaran més de 60 balladors. Tot i que encara no s’ha estrenat, l’espectacle ja ha rebut propostes per sortir de la Garrotxa. Aquest estiu també serà a l’Estartit i a Santa Maria de Palautordera

L’Esbart Marboleny estrenarà el Mira! aquest dissabte. (Pol Solé)

Analitzar el sistema de classes des de la dansa tradicional catalana. És el que proposa Mira!, el nou espectacle de l’Esbart Marboleny que s’estrenarà aquest dissabte a l’Hospici d’Olot. L’actuació utilitzarà els contrastos  socials i culturals com a fil conductor per mostrar la part més festiva i actual de la dansa a la Garrotxa. El director de la Marboleny, Xevi Herrero, en dóna més detalls.

 

L’espectacle vol ser un resum de tot allò que l’Esbart ha treballat durant l’any i obrir una reflexió sobre el folklore. A més, Herrero remarca que tots els balladors que hi ha han crescut a l’entitat des dels 4 anys i  han participat en tot el procés creatiu de l’actuació.

 

L’espectacle tindrà lloc aquest dissabte a les deu de la nit a l’Hospici d’Olot. L’Esbart Marboleny portarà el Mira! més enllà de la comarca. A l’agost actuarà a l’Estartit i a Santa Maria de Palautordera.

Respon