L’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot surt de les aules

Ho fa amb la cinquena edició de les Jornades Culturals, una ocasió per aprendre anglès, francès i alemany a través de conferències o actuacions. Aquest dimecres i dijous, l’Orfeó Popular Olotí acollirà una desena d’activitats per a tots els nivells amb l’objectiu de conèixer i aprendre sobre les diferents llengües.

Les Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot celebren la cinquena edició (EOI Olot)

A través de conferències en anglès, francès o alemany, la cinquena edició de les Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot ensenyaran l’evolució i la cultura de les llengües des de diferents àmbits com l’esport o el cinema. La programació també proposa la música com a llenguatge universal amb diferents concerts. De fet, la música escocesa, tocarà l’última nota d’aquesta edició. Ho explica la directora de l’EOI, Salut Martí al programa ‘Cinc Minuts Més’ de Ràdio Olot.

 

La bona rebuda que tenen les Jornades Culturals ha provocat que, en algunes edicions, se superessin àmpliament les expectatives d’assistència. Amb l’objectiu de buscar solucions, la iniciativa es va traslladar l’any passat a l’Orfeó Popular Olotí per tenir més sales. Enguany, s’utilitzarà l’auditori sencer i dos espais annexes per encabir-hi a tothom.

 

Les Jornades Culturals comencen aquest dimecres i s’allargaran fins dijous. Compten amb una desena d’activitats. Des de l’EOI animen a tothom a participar-hi i per aquest motiu han adaptat les ponències a tots els nivells.

Respon