L'Ésdansa comença amb el taller Ésdansa't, ‘Parlem de…' i els grans espectacles a la nit

L’Ésdansa arriba a la segona jornada amb el taller Ésdansa’t, que comença avui i dura fins dissabte. Jordi Serra serà el protagonista del taller ‘Parlem de…’ i a la nit els dansaires buriats i el mateix Esbart Marboleny posaran el ritme a la primera nit Ésdansa.

esdansa138

Avui, es repeteix el taller de dansa tradicional pels nens, però també comencen els primers tallers per adults d’aquest any. Hi ha dos itineraris a escollir, tal com explica a Ràdio Olot el director de l’Ésdansa, Jordi Fosas. D’altra banda, el Parlem de… d’avui tracta del mestratge de Joan Serra. Primer, es presentarà el llibre de Joan Figueres, La dansa a l’escola, i després, es podrà veure la primera proposta vinculada a Serra: l’espectacle Sols.

I avui arrenquen els espectacles de nit a l’Ésdansa. Començaran a dos quarts de 10, amb els ritmes procedents de Buriàtia. Amb ells, es descobriran les tradicions xamàniques d’aquesta zona de la Sibèria russa i s’aprendran danses populars com el Yogar. Encara que els balls estrangers hi siguin presents, també hi haurà les corrandes a càrrec de l’esbart Marboleny. Jordi Fosas assegura que serà una nit molt especial.

Totes les activitats es fan al campus Ésdansa’t, menys els espectacles de nit, que es faran al recinte principal.

Respon