L’església del Tura preveu doblar la seva afluència durant aquestes Festes

La desena d’actes que s’hi durant a terme fins dimarts faran que les 3.000 visites que rep cada mes el santuari, passin a ser 6.000 amb pocs dies. Hi haurà alguns actes religiosos com l’ofrena floral, la missa del dia de la Mare de Déu del Tura i el Cant dels Goigs que poden reunir més de mig miler de persones.

L’Església del Tura (Olot Cultura)


Durant els cinc dies de festes, es calcula que el santuari del Tura rebrà al voltant de 6.000 visites. Des de la parròquia ho atribueixen a la importància “cultural o religiosa” que té la verge per a molts olotins. El responsable del santuari, el Mossèn Pere Domènech, destaca els actes més concorreguts.

 

Durant les Festes també és habitual que els olotins s’acostin a veure la reproducció de la verge que hi ha a la façana de l’església. Alguns fins i tot li pengen un mocador al coll. Això havia comportat algun accident que havia provocat destrosses a la figura. Domènech, però, assegura que lluny de preocupar-se, veu amb bons ulls que la gent s’hi acosti.

Durant les festes, el santuari obrirà de 8 a 2 els dies laborables. Diumenge, dia de la Mare de Déu del Tura, ho farà al matí de 8 a dos quarts de dues i a la tarda de les 5 fins a les 8 del vespre. Durant els cinc dies de Festes hi haurà una desena de misses i actes religiosos a l’església on es guarda la patrona de la ciutat.

Respon