L’Estadi Municipal d’Olot es millorarà aquest 2020

La intenció de l’Ajuntament és completar la tribuna i posar seients de plàstic a la graderia, a més de fer una zona de premsa nova. El president de l’Olot, Joan Agustí, ho aplaudeix i celebra que l’estadi de futbol sigui una de les prioritats esportives de l’any.

L’Estadi Municipal d’Olot, en la final de la Copa Catalunya del 2017 (Isaac Planella)

Les obres no es poden fer immediatament per no interferir en els partits de futbol de la temporada i és probable que les més importants es deixin pel final, però el que és segur és que aquest 2020 hi haurà canvis a l’Estadi Municipal d’Olot. Així ho afirmava l’alcalde, Pep Berga, al ‘Fil Directe’ de Ràdio Olot.


El que corre més pressa a l’Olot és la reforma de la tribuna. L’any passat ja es va ampliar fins a la zona dels vestidors vells i el desig del club seria allargar-la fins al córner de l’altre cantó, el que toca al bar, a més de canviar una coberta que té més de 60 anys. El president de l’Olot és Joan Agustí. Són declaracions al ‘Tercer Temps’.


I hi confien plenament. El president de l’Olot està convençut que les promeses de l’Ajuntament sobre l’Estadi es faran realitat aquest 2020. I per això no vol pressionar més del compte.


Una altra de les obres que està disposat a fer l’Ajuntament a l’Estadi Municipal és per construir una nova zona de premsa per als mitjans de comunicació que cobreixen els partits. Ara s’ubiquen a tribuna, en una zona molt estreta i en una taula enmig de la graderia, i la idea seria fer una zona independent a preferent, a l’altra costat de l’estadi.


L’Estadi Municipal de futbol d’Olot es va inaugurar el 1954 i des d’aleshores s’hi han fet ben poques intervencions. En els últims anys, s’ha allargat la coberta de tribuna fins als vestidors vells i s’han construït els vestidors nous, però aquest edifici no s’ha acabat de completar. En un principi, hi estaven projectats altres serveis, com un gimnàs, una sala de premsa, una sala de juntes i una infermeria.

Respon