L’Home del Principi posa punt i final al cicle ‘Música al Parc’

El cantautor Joan Bramon repassarà diumenge els seus últims treballs, un còctel d’humor, rimes i tranquil·litat. Aquest serà l’últim dels quatre concerts programats aquest mes d’agost al Parc Nou. A més de la veu i la guitarra de Bramon també hi haurà la col·laboració del violí d’Albert Dondarza.

 

L’Home del Principi acomiadarà els concerts d’estiu al Parc Nou d’Olot (Olot Cultura)

Convertir un fet quotidià en allò que ens uneix. És el que proposa l’Home del Principi amb les seves lletres. Ho fa sense deixar de banda l’humor que el caracteritza i fent referència a situacions i metàfores per expressar allò vol transmetre. Ho explica amb un exemple la seva veu i guitarra, Joan Bramon, als micròfons de Ràdio Olot.

 

Amb una altra imatge, el mateix Bramon resumeix la seva vida musical i també el seu últim disc.

 

Última proposta de ‘Música al Parc’

On no hi haurà meduses ni taurons és al Parc Nou d’Olot, que aquest diumenge a dos quarts de set acollirà el concert de l’Home del Principi. Serà l’última proposta del cicle ‘Música al Parc’ que enguany ha estat marcat per la pandèmia. Precisament, Bramon ha explicat que el confinament ha fet que preparés un disc nou, però no l’ha inspirat a compondre.

 

Joan Bramon comptarà amb la col·laboració dalt de l’escenari del violinista Albert Dondarza. Les entrades gratuïtes pel concert encara estan disponibles a través del web d’Olot Cultura.

Respon