L'Hoquei Olot, amb el cap ben alt

Mira endavant després d'encaixar el 2-3 del Sentmenat a vuit segons del final
| 13 de novembre de 2018

Mira endavant després d'encaixar el 2-3 del Sentmenat a vuit segons del final. Ara és tercer de grup, però encara té set punts de marge sobre el cinquè classificat, el primer que no entraria a la segona fase. Diumenge, a dos quarts d’una, visita la pista del Noia B, el quart classificat i rival directe.

L'Hoquei Olot fa pinya després del cop dur (David Planella)

La crònica del partit

Va ser un partit molt disputat i intens d’inici a fi, on cada equip va voler deixar clar des del començament que anava a buscar la victòria. A la primera part no hi va haver un clar dominador i tots dos equips van tenir les seves oportunitats. Primer va començar marcant l’Olot gràcies a un gol de Marc Prat que va arribar després d’una molt bona contra. L’alegria va durar poc, ja que minuts després el Sentmenat va empatar en una pilota que havia quedat morta dins l’àrea. I poc després, quan el partit seguia molt igualat, els visitants es van posar per davant el marcador. Així es va arribar al descans, amb un lleuger avantatge per al líder, un resultat que no reflectia tant el joc com sí l’efectivitat de cada equip.

A la segona part, el conjunt garrotxí va sortir amb molta més força i jugant més bé. Aquesta clara dominació per part dels homes de Miki Ràfols es va materialitzar amb un gol de Nil que donava justícia al joc que s’estava veient. L’Olot va saber dominar tota la  segona part amb el desplegament d’un gran joc. Però quan tothom ja pensava que el partit acabaria amb empat, el Sentmenat va sorprendre amb un gol en l’últim instant, a vuit segons del final, que feia que el marcador quedés 2-3. Un resultat injust, perquè tots dos van tenir les seves oportunitats però va ser l’Olot qui va dominar gran part del partit.