L'Hoquei Olot cau a Girona amb el cap ben alt

Els de Quim López donen la cara a la pista del líder de Nacional Catalana, el Girona, però perden per 3 a 0.
| 2 de març de 2015

girona hc

El Girona no només és el líder de la lliga; també és el campió de la Copa Generalitat (Girona HC)

Derrota a la pista del Girona dels de Quim López que no aconsegueix sumar cap punt aquesta jornada i baixen a la cinquena posició. Els olotins venien d’una setmana de descans; això i el fet que el porter rival ho parés tot va fer que s’acabés perdent el partit contra el líder de la categoria, el Girona. Tot i això, segons el capità de l’equip Adrià Piera, es van merèixer algun gol més.

Aquestes dues setmanes de descans que van tenir, no els van ajudar gaire a continuar amb la bona ratxa que portaven i a encarar el partit contra el Girona.

Tot i haver recuperat a Oleguer Forment per aquest partit, després d’una baixa per mal d’esquena; els faltava Eloi Barret, baixa per l’acumulació de sis targetes blaves. A més de Barret, Eduard Cosín encara continua amb la seva recuperació de mandíbula.

El pròxim partit el jugaran dissabte a 2/4 de 8h del vespre al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot contra el Lloret, un equip que és antepenúltim a la classificació i per tant en zona de descens a Primera Catalana.