L'Hoquei Olot completa la porteria amb Guillem Raurell (Vic)

El jove vigatà ha jugat tres anys a OK Lliga amb el Club Patí Vic i arriba a Olot amb la il·lusió d’ajudar l’equip a aconseguir l’objectiu de pujar a OK Lliga Plata.

Guillem Raurell, al centre de la imatge (Hoquei Olot)

Guillem Raurell té vint anys i ha jugat des dels quatre anys al Club Patí Vic. Ara fa tres temporades que va debutar a l’OK Lliga amb l’equip osonenc i després de pocs minuts aquest darrer any ha decidit canviar d’aires. Arriba a Olot amb la voluntat “d’aconseguir més minuts” dels que ha gaudit fins ara.

 

L’osonenc suplirà la baixa del porter argentí Blas Tamarasso, que després d’una temporada al club deixa l’hoquei. Flores i Raurell seran els dos porters del primer equip de l’Hoquei Olot. Una plantilla jove i l’objectiu d’assolir l’ascens a l’OK Lliga Plata van ser els motius que el van fer venir a la Garrotxa.

 

Aquesta és la segona incorporació al primer equip de l’Hoquei Olot. La primera es va anunciar fa uns dies i és el nou entrenador Jordi Costa, que substitueix l’olotí Miki Ràfols. L’equip també haurà d’afrontar la baixa del capità Adrià Piera, que ha penjat els patins. Segons el club, no es preveuen gaires més canvis a la plantilla per aquesta temporada.

Respon