L'Hoquei Olot i el Vòlei Olot femení debuten al Pavelló d'Esports: “Tenim moltes ganes de tornar a jugar a casa”

Tornen les lligues sèniors al Pavelló d’Esports d’Olot. Dissabte a la tarda, el Vòlei Olot femení i l’Hoquei Olot debutaran a casa. Es permetrà l’entrada de públic, però amb limitacions d’aforament i registre d’assistents. Aquest cap de setmana també tornarà part del futbol territorial: la Segona i la Tercera Catalana i la Primera femenina de futbol femení.

L’Hoquei Olot va debutar a la pista del Maçanet B amb un 0-5 (David Planella)

Tots dos van guanyar a fora el cap de setmana passat i ara buscaran la segona victòria consecutiva a casa. El Vòlei Olot femení, de Primera Catalana, rebrà el Gavà a les 6 de la tarda i l’Hoquei Olot, de Nacional, jugarà a tres quarts de 8 contra el Shum Maçanet B, el mateix rival que va guanyar la setmana passada. Tot i superar-lo per 0-5, els olotins no se’n fien. En parlen Aniol i Joan Mangas a Ràdio Olot.


Serà el debut d’Aniol Mangas al Pavelló d’Esports d’Olot, on podran entrar, com a molt, 280 persones. Totes hauran de facilitar les seves dades de contacte a l’entrada, portar mascareta en tot moment i respectar les distàncies de seguretat.

Respon