L’Hoquei Olot ja té a punt la plantilla de la temporada que ve

Després de fitxar Aniol Mangas, ha renovat l’entrenador, Jordi Costa, i també tots els jugadors. L’única excepció és Roger Saladrigues, dubte per motius laborals. El fitxatge de Mangas apujarà el nivell de l’equip i el convertirà en un dels candidats a l’ascens a l’OK Lliga Plata. En declaracions a Ràdio Olot, Jordi Costa parla de “repte i responsabilitat”.

Jordi Costa continuarà com a entrenador de l’Hoquei Olot (David Planella/arxiu)

Encara no s’ha acabat el mes de maig i l’Hoquei Olot ja ha donat per tancada la seva plantilla de cara a la temporada que ve. Serà la mateixa d’aquest curs amb un reforç de luxe, Aniol Mangas.


És Jordi Costa, l’entrenador de l’Hoquei Olot, motivat i il·lusionat amb el fitxatge d’un jugador d’OK Lliga com Aniol Mangas. En una entrevista a Ràdio Olot, Costa diu que amb l’arribada de Mangas, la resta de jugadors també hauran de fer un pas endavant.


Més enllà d’Aniol Mangas, els jugadors de l’Hoquei Olot 2020-2021 seran Joan Mangas, Marc Prat, Nil Rodríguez, Ferran Sacrest, Lluc Jiménez, Tomàs Marcé, Matias Reixach i els porters Pau Flores i Guillem Raurell. Són els mateixos que han format l’equip en aquesta temporada inacabada, amb l’excepció de Roger Saladrigues, que és dubte per incompatibilitat laboral. La plantilla està tancada i, per segon any consecutiu, la dirigirà Jordi Costa. El tècnic barceloní ha renovat amb l’Hoquei Olot.


Adaptació feta

N’espera més de la seva segona temporada a la banqueta de l’Hoquei Olot, perquè considera que l’adaptació ja està feta: coneix els jugadors i els jugadors el coneixen a ell.


Jordi Costa serà l’entrenador d’un equip format en un 80% per jugadors de casa. Dels deu membres de la plantilla de l’Hoquei Olot, només dos són de fora: els osonencs Nil Rodríguez, arribat fa quatre anys, i Guillem Raurell, arribat l’any passat.

Respon