L'Hoquei Olot rep el líder amb més de tres punts en joc

Diumenge, al migdia, s’enfrontaran l’Hoquei Olot i el Sentmenat, el segon i el primer classificats del grup A de Nacional, només separats per un punt. Si els olotins guanyen, se situaran líders i hauran sumat sis punts contra els vallesans que arrossegaran a la segona fase.

L’equip, després de la victòria a la pista del Juneda (Hoquei Olot)

Tots els punts que l’Hoquei Olot sumi contra els altres tres primers classificats del grup A de Nacional se’ls emportarà cap a la segona fase. I al Sentmenat, l’actual líder, ja el va derrotar a la primera volta. Si ara repeteix la victòria, li prendrà la primera posició, li guanyarà l’average i arrossegarà sis punts a la segona part de la temporada. I no només això, guanyar també voldria dir fer un pas molt important cap al primer objectiu: classificar-se entre els quatre primers. L’Olot ara té vuit punts de marge sobre el cinquè. Quan s’acabi aquesta jornada, quedaran cinc partits.

L’Hoquei Olot ha guanyat cinc partits, n’ha empatat dos i només n’ha perdut un. Ha sumat 17 punts en vuit jornades que l’han alçat a la segona posició de la classificació, a només un punt del Sentmenat. El líder, apunta el tècnic, Miki Ràfols, és un equip fet per pujar i, a diferència de la primera volta, s’enfrontarà a l’Olot amb la plantilla més completa.

Ferran Sacrest es va lesionar la jornada passada en la victòria de l’Olot a la pista del Juneda (3-7). El partit contra el Sentmenat serà aquest diumenge a les 12 del migdia al Pavelló d’Esports d’Olot. En joc, el lideratge del grup.

Respon