L'Informatiu
amb Roger Isern

L'Hoquei Olot es retroba amb la victòria en l'últim partit de la primera volta

| 16 de gener de 2017

Guanya a la pista del Piera (3-5) i acaba la primera part de la temporada com a desè classificat de Nacional Catalana.

Imatge: Hoquei Olot

Els olotins van guanyar 3 a 5 a la pista del Piera, a l’Anoia. L’ordre en defensa, les pilotes robades i les sortides ràpides al contraatac van permetre sumar tres punts al CPH Olot. A falta de vint minuts pel final, el partit ja es va decantar cap als olotins. Ferran Sacrest marcava el minut 8 i Roger Saladrigues el 5è al minut 14. L’entrenador del primer equip, Gerard Pujol, ha explicat a Ràdio Olot que van sortir “a totes”, després d’haver empatat la setmana passada contra el cuer de Nacional.

20 punts, 10a posició i 47 gols. Aquestes són les dades un cop acabada la primera volta. Pujol, com ja va dir la setmana passada al Temps de Descompte el capità de l’equip Adrià Piera, ha remarcat que l’objectiu de l’inici de la temporada era estar “més amunt”.

Dissabte que ve comença la segona volta pels olotins. Serà a casa, contra el Ripoll, rival directe, a 2/4 de 8h del vespre