L'Hoquei Olot sap patir per guanyar i continuar a la zona noble de Nacional

Els homes de Quim López derroten el Cerdanyola a casa per 7-4, en un partit molt ajustat que no es va decidir fins als últims minuts
| 16 de febrer de 2015

El Club Patí Hoquei Olot guanya per 7 a 4 el Cerdanyola, en un partit molt ajustat i que els olotins es van acabar emportant gràcies a tres gols de Tomàs Marcé.

hoquei ascens

La temporada de l'Hoquei Olot, després de l'ascens a Nacional, és més que positiva (CPHO)

Els de Quim López tornaven a jugar a casa un dissabte a la tarda, després de setmanes fen-t’ho els divendres al vespre. I el pavelló es va omplir d’aficionats olotins i pocs de Cerdanyola que es van fer sentir durant tot el partit. Es preveia un enfrontament fàcil amb un rival que és penúltim a la classificació, però no va ser així. La victòria no es va aconseguir fins als últims minuts de partit, gràcies, segons l’entrenador Quim López, a la confiança de que l’equip té en ell mateix.

Hi ha dies en què la sort apareix i es decanta per un dels dos equips, i dissabte va ser el torn de l’Olot; que va veure com als últims cinc minuts de partit se li posava tot de cara. Tot i això, els penals es continuen fallant i costa molt entrar-los dins els tres pals. Finalment, els gols d’Eloi Barret, Gerard Vilardebó, el doblet de Pratto i el “hat trick” de Tomàs Marcé van donar la victòria per 7 a 4 als olotins, que, d’aquesta manera, sumen tres punts més i assoleixen la quarta posició a la lliga.

Tot i les baixes...

Els olotins ja fa unes setmanes que juguen amb dues baixes importants per l’equip. Per una banda, Eduard Cosín de baixa per una operació a la mandíbulda; i per l’altra, Oleguer Forment per problemes a l’esquena. Les baixes s’estan superant donant més minuts a jugadors com Maties Reixach i Tomàs Marcé, que va destacar contra el Cerdanyola.

Ara, jornada de descans pels olotins, que centraran els seus entrenaments, segons Quim López, en “la millora física de l’equip”. El proper repte serà contra Girona i a fora de casa. Serà un rival complicadíssim, que a hores d’ara és primer amb 14 punts més que olotins i un dels possibles equips a pujar la temporada vinent a Nacional Espanyola.