L'Hoquei Olot torna a la lliga més de sis mesos després

El primer equip estrenarà la Nacional Catalana aquest diumenge a la pista del Maçanet B. Ho farà després d’una pretemporada impecable: no ha perdut cap partit, n’ha empatat un i n’ha guanyat quatre. Entre ells, destaca una victòria per 0-6 contra el Vic de l’OK Lliga.

L’Hoquei Olot torna a la competició (Nuri Marguí/CHO)

0-6 contra el Vic d’OK Lliga; 6-6 contra el Sant Just d’OK Lliga Plata; 8-2 i 2-1 contra el Santa Perpètua i el Voltregà B de Nacional, i 5-2 contra el Roda de Primera Catalana. Uns resultats de pretemporada que per al tècnic de l’Hoquei Olot, Jordi Costa, fins i tot són massa bons. L’entrenador vol rebaixar l’eufòria de cara a la lliga, que serà una història totalment diferent.


La lliga de Nacional Catalana arrenca aquest cap de setmana. Els equips s’han dividit en dos grups de vuit i, tot i que encara no s’han publicat les bases de la competició, tot indica que, almenys en l’inici, es mantindrà el format de la temporada passada. Això vol dir que l’Hoquei Olot aspirarà a quedar dels quatre primers per accedir al grup 1 de la segona fase. L’objectiu final, reconeix l’entrenador, és arribar al play-off (si n’hi ha) i lluitar per l’ascens. Jordi Costa, però, també avisa que hi haurà un bon grapat de candidats.


L’estrena, contra el Maçanet B

El primer rival de l’Hoquei Olot a la Nacional Catalana 2020-2021 serà el Maçanet B. Els olotins s’hi enfrontaran dues setmanes consecutives: aquest diumenge, a les 4 de la tarda, a fora de casa, i el dissabte següent, al pavelló d’Olot. El fet de ser el primer rival i que sigui un filial fa que sigui imprevisible.


El primer equip de l’Hoquei Olot afronta aquesta temporada amb el mateix bloc de la passada. Només ha patit la baixa de Roger Saladrigues i s’ha reforçat amb un fitxatge estrella: Aniol Mangas, que va deixar l’OK Lliga per tornar a l’equip de casa seva.

Respon