L'Hoquei Olot vol que Enric Ballart sigui el substitut de Marc Prat

El jugador osonenc és la darrera incorporació de l’equip, juntament amb el retorn de l’olotí Lluc Jiménez. Oleguer Forment podria marxar.

ballart

Enric Ballart, nou fitxatge de l’Hoquei Olot (CPHO)

La plantilla del Club Patí Hoquei Olot per afrontar la segona temporada a Nacional va prenent forma. El nou entrenador, Gerard Pujol, ha mantingut gairebé tot el bloc, amb l’excepció de Marc Prat, que ja ha estat presentat al Manlleu, i ja disposa de tres incorporacions: els olotins Ferran Sacrest i Lluc Jiménez i l’osonenc Enric Ballart. Aquests dos últims són incorporacions que acaben de sortir del forn i, tot i que el tècnic subratlla que, per a ell, tots els jugadors són importants, la intenció és que Ballart sigui el substitut natural de Pratto. L’objectiu és clar.

Ballart és de Manlleu, té 23 anys i s’ha format al Club Patí Vic i al GEiEG. Ara, s’ha compromès amb l’Hoquei Olot per jugar a Nacional Catalana, on ja té experiència. El nou fitxatge s’afegeix al de Lluc Jiménez. El jove olotí, de 19 anys, torna a casa després d’una etapa al Manlleu. Pujol assegura que la filosofia de l’Olot és apostar pels jugadors de casa.

En canvi, qui podria marxar és Oleguer Forment. L’entrenador admet que el de Campdevànol no sap si podrà continuar a l’Hoquei Olot per qüestions d’estudi i si se’n va ho podria fer al Ripoll, que la temporada que ve també jugarà a Nacional Catalana.

Respon