L'hora de l'afició

S’acosten els moments decisius de la temporada i les aficions es mobilitzen. La Grada d’Animació de la Unió Esportiva Olot prepara una concentració per diumenge a les 10 del matí a la Plaça Catalunya, mentre que la Grada Jove del Club Bàsquet Garrotxa vol omplir el pavelló de Sant Joan i ofereix alternatives als estudiants de Girona i Barcelona.

ascens olot grada

Els aficionats volen tornar a protagonitzar imatges com aquesta (Martí Albesa/UEO)

Els aficionats de la Unió Esportiva Olot ho han batejat com una segona fan zone. La primera va ser fa tres anys abans del partit contra l’Arandina que va donar l’ascens a Segona B. Ara, amb l’objectiu de crear caliu i empènyer l’equip a salvar la categoria, la idea és la mateixa. Concentració de seguidors, vestits de vermell, a la Plaça Catalunya diumenge a les 10 del matí, dues hores abans del partit contra l’Atlètic Balears. El president de l’Olot, Joan Agustí, agraeix la iniciativa i diu que el club s’hi afegeix.

Grada Jove del CB Garrotxa

La concentració d’aficionats de l’Olot serà diumenge al matí i a la tarda serà el torn de la Grada Jove del CB Garrotxa-Santjoanenc. El primer equip jugarà un partit clau contra l’Arbúcies, un rival directe per la permanència a Primera Catalana, i la Grada convoca els seguidors un quart abans al pavelló, a un quart de set de la tarda. A més, ofereix solucions als universitaris de Girona i Barcelona que vulgui ser-hi, però no tinguin mitjà de transport per desplaçar-se. Els mateixos seguidors coordinaran els desplaçaments compartits d’estudiants. Només cal posar-se en contacte amb ells a través dels perfils que la Grada Jove Antifeixista del CB Garrotxa-Santjoanenc té a les xarxes socials.

Respon