L’Hospital d’Olot arriba al centenar d’altes hospitalàries per coronavirus

En les últimes hores, set pacients ingressats per covid-19 han pogut tornar a casa, un fet que ha elevat el total d’altes a 100. Actualment a l’hospital hi ha 12 persones ingressades. En les últimes hores, la Garrotxa ha registrat un nou contagi i nou casos sospitosos més.

Foto: Pau Masó


Aquest dimarts l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha trencat un nou sostre pel que fa a les altes hospitalàries. El centre ha arribat al centenar després de donar l’alta a set pacients ingressats per coronavirus.

Tot i això, l’entrada de nous pacients per coronavirus ha provocat que es mantingués a 12 el nombre d’ingressats les unitats d’hospitalització del centre. La xifra no ha augmentat en l’última setmana i es manté a la dotzena des del passat dimarts 28 d’abril.

Pel que fa als contagis, segueixen frenant-se. En els últims tres dies només se n’han detectat tres en tota la Garrotxa, elevant la xifra total als 601. La comarca ha registrat nou casos sospitosos en les últimes hores i la xifra total se situa als 1516. Un cas sospitós és aquell que té símptomes però no s’ha fet la prova. Actualment els testos de covid-19 només es fan als sanitaris i a les persones de risc.

 

Respon