L’Hospital d’Olot incorpora estudiants voluntaris per fer front al coronavirus

De moment, n’han començat dos i el centre ha contactat amb quatre més que es podrien cridar els pròxims dies. Als estudiants se’ls assignen tasques d’administració i suport, però, des de la direcció mèdica de l’hospital asseguren que en cap cas se’ls situarà en primera línia.

L’Hospital d’Olot podria incorporar quatre estudiants més els pròxims dies (Pau Masó)

Des d’aquest dilluns dos estudiants del món de la salut han començat a col•laborar amb l’Hospital d’Olot per reforçar el personal sanitari durant la pandèmia. Són un estudiant de farmàcia i un altre de medicina. Tots dos estan acabant la seva carrera i van respondre a la crida que va fer fa uns dies l’Hospital d’Olot a través del Col•legi de Metges i el Col•legi d’Infermeria. El director mèdic del centre garrotxí, Jaume Heredia, explica a aquesta emissora, quines són les tasques que faran els estudiants.

 

Principalment les tasques són administratives. Una de les quals ha estat informar del repartiment a domicili dels medicaments que normalment els usuaris han d’anar a buscar a l’hospital. Heredia també explica que no descarten mobilitzar metges jubilats.

 

L’Hospital d’Olot ha contactat amb un total de sis estudiants, comptant els dos que ja s’han incorporat. Preveu mobilitzar-ne algun més els pròxims dies.

Respon