L’Hospital d’Olot recupera tota l’activitat quirúrgica i ja permet visites de familiars

Aquest dilluns el centre garrotxí fa un pas més en la seva desescalada i reactiva les visites a les Unitats d’Hospitalització. Des de fa uns dies, els tres quiròfans ja funcionen amb tota l’activitat programada prevista.

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa fa un pas més en la seva desescalada (Pau Masó)

La setmana passada Ràdio Olot us avançava que l’Hospital d’Olot preveu arribar a la “nova normalitat” abans del juny. Aquest dilluns el centre fa un pas més per acostar-s’hi i superar l’equador de la seva desescalada i situar-se en l’últim esglaó. A partir d’ara, es podran visitar pacients ingressats a les Unitats d’Hospitalització 3 i 4. Són malalts de traumatologia, ginecologia o medicina interna. El gerent de l’Hospital d’Olot, Josep Maria Padrosa, explica com hauran de ser aquestes visites.

 

Des de fa uns dies, l’Hospital d’Olot també ha recuperat tota l’activitat quirúrgica. Ja estan en ple funcionament els tres quiròfans que té el centre. A l’hora d’operar, però, també es prenen mesures i es faran proves PCR a tots els pacients que entrin a quiròfan.

 

“Encara no estem a la normalitat”

Des de fa setmanes l’Hospital va iniciar el seu pla de desconfinament. Fins ara, la direcció en fa una valoració positiva de tots els serveis que s’han anat obrint. Padrosa explica a Ràdio Olot que gairebé ja s’han completat les quatre fases previstes de la desescalada del centre, però encara queda molta activitat per anar recuperant.

 

L’Hospital d’Olot segueix sense cap professional infectat per coronavirus i amb dos pacients ingressats per covid-19, unes xifres mai vistes des de l’inici de la pandèmia.

Respon