L’Hospital d’Olot reforçarà el Servei d’Urgències amb cinc metges més

D’aquesta manera vol pal·liar els problemes de personal que viu el servei i que alguns partits polítics han denunciat les últimes setmanes. La manca de professionals a Catalunya ha fet que el centre hagi hagut d’anar a Sud-amèrica a buscar personal. Des de la direcció remarquen que la situació que viu Urgències “no és una qüestió econòmica”.

Les Urgències de l’Hospital d’Olot van atendre 36.581 usuaris (Ràdio Olot)


Tot i la incorporació de cinc professionals, l’Hospital d’Olot creu que encara en farien falta dos més per cobrir les necessitats del Servei d’Urgències. De moment, però, s’ha contractat cinc metges de Sud-amèrica per reforçar el servei i millorar una situació, que segons el gerent del centre garrotxí, Josep Maria Padrosa, és tensa.

 

L’Hospital d’Olot ha hagut d’anar a buscar metges fora de Catalunya. Actualment el país arrossega una falta important de professionals en el sector i l’idioma és un punt a favor a l’hora de buscar personal.

El centre seguirà buscant fórmules

Ara mateix a l’Hospital d’Olot hi ha una trentena de professionals vinguts de Sud-amèrica. El gerent del centre reconeix que s’estan buscant fórmules per reordenar les Urgències.

 

Padrosa també ha retret que durant els últims dies s’utilitzessin xifres errònies sobre la situació que es viu a l’Hospital. Actualment al Servei d’urgències hi treballen una cinquantena de persones i és el principal focus de les queixes que rep del centre. El 60% de les reclamacions surten d’Urgències.

Respon