L'Hospital d'Olot registra tres noves morts per coronavirus en les últimes 24 hores

Ja són 19 les persones que han mort al centre hospitalari garrotxí durant la pandèmia. Aquest dissabte també ha augmentat el nombre d’ingressats fins a 54 persones, vuit més que divendres. Pel que fa al personal sanitari, ja són 58 els professionals infectats i tres els que s’han pogut reincorporar després de superar la malaltia. El nombre total d’altes que, fins a dia d’avui, ha donat l’Hospital és de vint.

Entrada d’Urgències de l’Hospital d’Olot (Pau Masó)


Aquest dissabte l’Hospital d’Olot ha confirmat la mort de tres persones més a causa del coronavirus. Totes elles persones grans i amb patoligies prèvies, que se sumen a les 16 que ja havia anunciat el centre. A les dinou víctimes que ha confirmat l’hospital, també hi hem de sumar les dues morts que s’han conegut en residències de la ciutat d’Olot (una al Tura i una altra al Montsacopa). En total, doncs, les morts, fins ara, serien 21, tot i que la dada no és representativa, ja que no es comptabilitzen aquelles persones que han mort amb símptomes, però no se’ls hi ha fet la prova.

Pel que fa al nombre d’ingressats, aquest dissabte ha crescut en vuit persones més. Ara, en total, a l’hospital hi ha 54 persones hospitalitzades per coronavirus, dues d’elles a l’UCI. A més també ha augmentat el nombre de professionals infectats: un total de 58 (un més que divendres). Per altra banda, també segueixen creixent el nombre de sanitaris que s’han recuperat de la malaltia; aquest dissabte dos professionals de la Fundació de l’Hospital d’Olot s’han reincorporat a la feina després de fer-los-hi novament el test i donés negatiu. En total ja són tres els sanitaris que s’han recuperat durant la pandèmia.

20 altes hospitalàries

Pel que fa a les altes hospitalàries, segueixen per sobre el nombre de morts que ha confirmat l’hospital. Ja són vint les persones que han pogut tornar a casa després d’estar ingressades per la covid-19. Aquestes persones segueixen sent positius en coronavirus, però poden seguir amb el tractament i control des de casa.

 

Respon