L'Hospital d'Olot suspèn les cirurgies amb ingrés i reobre tota una unitat per covid

Les mesures busquen fer compatible l’assistència de pacients de coronavirus amb l’activitat ordinària.

Foto: Martí Albesa


L’hospital d’Olot ha intensificat les mesures preventives davant l’augment d’ingressos per covid-19 per fer compatible la seva atenció amb l’activitat ordinària. Des de mitjans d’aquesta setmana, s’ha habilitat tota la unitat 3 d’hospitalització –que disposa de 32 llits- per poder atendre pacients amb coronavirus. A més, ha suspès totes les cirurgies amb ingrés ajornables i manté les que no requereixen pernoctació, les intervencions oncològiques i les urgents.

També s’ha doblat la guàrdia dels professionals del Servei de Medicina Interna i es manté equipada i preparada la zona de semicrítics –ubicada a Urgències- per atendre a pacients més complexes i a l’espera de que siguin derivats a l’hospital de referència.

Pel que fa a les visites a consultes externes, algunes ja comencen a fer-se de manera telemàtica.

En aquests moments, l’hospital té 25 pacients ingressats per covid-19, quatre professionals positius i set més d’aïllats per ser contacte estret. Durant aquest mes d’octubre, s’han traslladat vuit pacients crítics a l’hospital Trueta i hi ha hagut sis defuncions, l’última aquest divendres.

One Response to “L’Hospital d’Olot suspèn les cirurgies amb ingrés i reobre tota una unitat per covid”

  1. Amanda escobar

    Que fuerte me parece si ni si quiera habían personas cuando estuve allí. Dejad de sembrar el pánico entre las personas

    Respon

Respon