L’Hospital d’Olot suspèn operacions i totes les visites a Consultes Externes i als CAP

És l’últim paquet de mesures preventives pel coronavirus que ha pres el centre olotí aquest divendres. Només s’operarà d’urgència. També s’ha suspès totes les sessions de rehabilitació, tant presencials com domiciliàries.


L’Hospital d’Olot es queda amb l’activitat ordinària mínima a partir d’aquest divendres. Tot plegat com a mesura preventiva per tenir capacitat d’atenció als pacients amb coronavirus que puguin aparèixer a la comarca. Ho explica el director mèdic de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, Jaume Heredia, en declaracions a Ràdio Olot.

El centre hospitalari també ha posat a disposició un telèfon de contacte per a les embarassades amb l’objectiu d’evitar que vagin a Urgències. A banda de les mesures anunciades aquest divendres a la tarda, l’Hospital ja havia suspès tota l’activitat a l’àrea de logopèdia, del Cribratge de Càncer de mama, la formació interna i les pràctiques d’estudiants. També s’ha establert un registre dels familiars que visitin pacients a les àrees d’ingrés.

Respon